Niggling Injury

Result added April 25th, 2021

Match notes
First AnBBL match within the Bergen division.

Kaotene viste seg fra sin klønete og skill-løse side, og kom raskt under press i første omgang. Rutinerte Feppel fikk likevel manøvrert seg opp i banen, og var en kun en 5+ jump (nye regler ftw!) unna å løpe inn målet i T8.

Humans fikk dominert blockekrigen og var heldig nok til å komme i overtall til pause. Andre omgang ble to til kaoter dasket ut i omgangens to første turns, og det ble dermed vrient å forsvare seg for kaotene. Til tross for en heroisk sack når Ogren bestemte seg for å lage hull, så ble det likevel en relativt trygg spasering i mål til 1-0 i T16. Kaotene var rett og slett for tungt i undertall til å kunne kapitalisere.

Kampen ble avholdt på Kråken bar i Bergen. Både øl, burger og pommes gikk ned før og under kampen, vi tar sikte på dette som fast tilholdssted for Bergen-conference i semi pro!