Match result

Semi Pro XVII, round 2
Chaos Chosen logo
no custom badge
Arme Riddere

gate: 5 000
2 TD score 0
3
 (1)
cas score
(kills)
1
(0) 
Underworld Denizens logo
no custom badge
Drongo Wallabies

 

Gadabei Gassfot
Gadabei Gassfot
TD Scorers
 
Foulers (no cas)
Cheryl
Sent off
Cheryl
 

Tonni Trav
Badly Hurt'ers
The Dunk

Balroginho
Serious/Lasting
Hurters/Injurers

Tor Gallmenningen
Killers
 
Completions by
TTM Completions by
Interceptions by
Deflections by
 

Garf Galopp
MVP awards to
Asher
Sustained Injuries
Niggling Injury
Smarmy
Death
Hugh dead
Holden dead
 
Result added June 5th, 2021

Match notes
Drongo startet med ballen, men fant aldri rom mellom disiplinerte kaoter til å true bakrom noe særlig. Angrepet ble effektivt stoppet rundt midten før Gadabei Gassfot snappet den løse ballen. Kort tid etter stod det 1-0 til Arme Riddere til pause.

Den eneste på Drongo som gjorde jobben sin denne omgangen var rat ogren The Dunk. Han var stødigheten selv, og bommet knapt på en involvering. Tidlig i omgangen tok han også ut Balroginho med det som umiddelbart såg ut som ein veldig stygg skade, men etter litt isspray og vennlige ord fra fysioen heldigvis viste seg å bare være småtteri.

Begge lag stilte fulltallige til andre omgang. Skjønt, kaller man det fulltallig når det begynner å bli ein del snotlings for å nå opp i 11 mann? Denne gangen var det Ridderne som var i angrep. Med unntak av et neglebitende øyeblikk der The Dunk hadde heng på ballførende Gassfot, var det stort sett lav risiko og stødig angrepsspill publikum blei vitne til. Gassfot jogget inn sitt andre mål for dagen helt på tampen av omgangen, kampen endte 2-0 til Ridderne som fant vinnersporet igjen etter en bedrøvelig start på sesongen.

For Drongo har sesongstarten virkelig vært av det seige slaget! To tap på to forsøk begynner å lukte SK Brannsk, og når spillere som Hugh og Holden i tillegg takket for seg (for godt!) i løpet av kampen så kan det se tøft ut fremover. Samtidig, man vet aldri hva man får med litt ekstra lønnsmidler i posen til en gammel stjernespiller eller to!


AnBBL Champions
RookieOfTheYear XX
Keffo Kup 18
Nellie's Golden Juggs
League Administrators

 
Latest bulletins:
Latest matches:
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League